Vinterlöpartights

Jag äger inga vinterlöpartights utan kör med underställ, men så tänkte jag: skulle det inte vara praktiskt ändå, att bara behöva dra på sej ett plagg? Jag har nu kikat runt ett tag och undersökt det här med vintertights, så jag tänkte dela med mej av vad jag hittade. Som ni kanske minns från förra veckan, så berömmer jag ju mej själv (inte så blygsamt) för att vara grym på att hitta saker till bra pris så jag lät vintertightsjakten gå i den andan också. Haha, kände mej förresten lite som en gubbe när jag skrev ”till bra pris”?

Jo, innan jag presenterar tightsen så var det bara en sak till: Jag tänkte förklara det här med affiliatelänkar och hur jag tänker kring dem. Affiliatelänkar är små länkar som ger mej några procent betalat då någon klickar på en av mina länkar och sedan köper varan. Känner en att en inte vill bidra till det (det är alltså ingenting som kostar dej något) så skriver en enklast in adressen i sin webbläsare själv och letar reda på varan. Jag märker alltid ut inlägg som innehåller affiliatelänkar med en liten text längst ned till höger på sidan.

Så, då vet ni det! Nu till tightsen:

vinterlöpartights1

Från vänster: 

1. Asics W’s Windstopper tight (ord pris: 995:-) Dessa har windstopper-front och borstad insida för att hålla värmen. Du hittar dem HÄR för 745:-

2. Vinterlöpartights från HM med borstad insida och reflekterande sömmar på sidorna. HÄR finns de för 349:-

3. Craft Defense Thermal Tights (ord pris 699:-) i värmande funktionsmaterial och med ficka bak och dragkedjor vid bensluten. HÄR hittar du dem för 519:-

vinterlöpartights2

Från vänster:

1. Kari Tra Ida tights (ord pris 799:-). Dessa har vindtäta paneler på framsidan och är vattenavisande. HÄR finns de för 599:-

 2. Röhnisch Petra warm tights har insida av microfleece och på framsidan av låren sitter en vindtät infällning. Dessa finns HÄR och kostar 599:-

3. Newline base winter tights (ord pris 549:-) Dessa är fodrade tights med reflexer och ficka bak. HÄR finns de för 299:-

Update: Hörrni, ibland är inte hjärnan riktigt med i matchen! För att ni ska kunna skriva in butiken själv i Webbläsaren måste ni ju veta var grejerna kommer ifrån! Butikerna är Sportamore, Ellos och Outdoorexperten.

Innehåller affiliatelänkar

16 tankar om “Vinterlöpartights

  1. Jag har ett par från New Line, liknande de ovan. Grymt sköna! Men jodå, det funkar med underställ också. Fast det kan bli lite ”knöligt” ibland kan jag tycka…
    Och är det riktigt kallt så funkar det bra med underställ OCH vintertights! 🙂

    Gilla

  2. Jag har flera par, bor ju i fjällen och springer i temperaturer ända ner till -15. Ibland har jag tom långkallingar under fodrade tights… Men mina favoriter är Crafts thermal thights, med flossad insida. De är svarta med orangea ben och extra reflexdetaljer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s