En tillbakablick: November förra året

Jag kikade lite i mitt arkiv för att se vad jag hade för mej i November förra året och tänkte vi kunde göra några korta nedslag? Hittade lite grejer som jag tyckte förtjänade en ny chans i rampljuset och några grejer som bara är mysiga att se tillbaka på. Här är alltså November 2014 i kortform:

bodymist3

mugcakemorot2

förstasnön1

frost1

Ja, sen blev jag förresten lite upprörd också, upprörd på att jag tyckte folk ofta fokuserade på fel grejer när min löpning kom på tal:Hur mycket har du gått ned i vikt (a.k.a sånt som folk säjer om min löpning)

5 tankar om “En tillbakablick: November förra året

    • Vad kul att du tycker det! Tänkte att det kunde vara trevligt att kika bakåt lite, en del saker försvinner ju bara i arkivet annars 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s