Måndagspepp!

jagköksbord

Hej måndag! Ny vecka igen vilket känns strålande. Förra veckan var ju lite så där tränings och energimässigt men nu känner jag mej pigg och glad igen. Den här veckan ser jag fram emot:

 • Löpning – Jag lurade ju igång kroppen igår och nu är jag väldigt sugen på att springa.
 • Pynt – Jag har hållit mej men nu känns det verkligen som det är dags att skapa lite mys med julblommor och adventsbelysning.
 • Julbord – Visserligen vet jag inte hur mycket som kommer att fungera att äta för ett veggo som mej, men det spelar inte så stor roll, det ska i alla fall bli trevligt.
 • Yin Yoga – Jag jobbar ständigt på mina stela höfter och höftböjare. Igår inspirerades jag av Åsa och körde ett pass Yin för höfterna på kvällen – Hjälp så skönt! Jag har bara testat yin yoga någon gång förut och blivit lite rastlös men igår kunde jag verkligen gå in i mej själv och bara vara i rörelserna. För er som inte vet: I Yin Yoga håller du samma pose i flera minuter (jag körde tre).
 • Så ser jag också fram emot att följa Idas temavecka om nybörjarlöpningJag vet att ni är ett gäng som hänger här som precis börjat eller tänker på att börja med löpning. Rekommenderar er verkligen att kika in hos Ida och ställa frågor. Hon är grym!

Så där ja! Nu ska jag nöta här vid datorn en stund till, sen är det dax att snöra på löparskorna och ta en tur. Yay!

8 tankar om “Måndagspepp!

  • Vad bra! Tycker det är så otroligt härligt. Nyttigt också, för en rastlös själ som mej 🙂
   Jag sitter på en hel del julveggorecept, kommer nog att skriva ett inlägg om hur jag som vegetarian gör kring julen.

   Gilla

  • Är benägen att hålla med! När jag skulle sova igår så låg jag riktigt och mös över hur sköna mina höfter kändes. Sen är det en så häftig känsla också, när en lyckas fokusera inåt i rörelsen och bara vara i nuet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s