Alla runfie:s

Jag fick lov att tömma min telefon på bilder eftersom minnet inte ville vara med längre. Det var inte en dag för tidigt om en säjer… Förutom de bilder jag tagit med telefonen jag har nu, fanns det också bilder från den gamla telefonen, det eftersom jag bara satte in minneskortet utan att tömma det när jag fick den nya. Alltså, hjälp vad bilder! Det är som att traska down memory lane i väldigt hög hastighet.

Roligast var nästan alla runfie:s och det faktum att nästan hela min löparresa hittills finns sparad i form av bilder. Det märkliga är att jag tycker mej komma ihåg nästan varje löprunda på bilderna fast det finns hur många som helst? Kul är också, att se hur jag verkligen sprungit året runt, på snö, på blankis, i mulet, i soligt och i regnigt väder. Jag vet inte? Det blir nästan som ett synligt kvitto på att: Ja, jag är löpare. Inte för att en behöver kvitton på sånt direkt, men ni fattar?

Här är ett liiitet urval på sånt jag hittade:

runfies

Som av en händelse, när jag hade skrivit klart det här inlägget, hittade jag detta: ”the art of running selfies” hos ”Lazy girl running”. Hon förmedlar så bra känslan en får av en bra runfie, den där när en omedelbums vilja ge sej ut och springa själv för att uppleva det på bilden.

Brukar du dokumentera din träning på telefonen?

6 tankar om “Alla runfie:s

 1. Svar: JA! Så ofta jag bara hinner dokumenterar jag 🙂 Hade en gnutta av detta tema idag på bloggen också… Och nu känner jag ett starkt behov av att tömma kameran! Haha…

  Gilla

  • Ja, du är ju bra på runfies ju 🙂 Haha, ja, alltså, det kan vara ett smart drag att tömma den däringa kameran ibland, i varje fall oftare än mej.. Det tog lååååång tid! 😀

   Gilla

  • Haha, jag sparar också ALLT! För tänk om, kanske, att en möjligen skulle behöva just den (och den, och den) bilden igen 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s