Murriga mornar, tända ljus och juliga dofter

Hm.. någon borde verkligen tala om för mej att bara för att Daniel jobbar kväll så gör inte jag också det. Det verkar nämligen som jag tror det med tanke på mina tider? Jag är med andra ord uppe sent och vaknar sent. Fast det är klart, en vill ju få en skymt av den en bor med också. Egentligen spelar det ju inte så jättestor roll, jag styr ju själv min tid och om jag vaknar 9 så gör det inte så mycket egentligen. Det är bara det att det sitter något Lutherskt på min axel och hojtar att en är en bättre person om en stiger upp klockan fem. Sjukt irriterande!

agnes

Hur som helst: Idag är det mörkt och murrigt här, snön ligger kvar men annars ser det rätt dystert ut. Fast vet ni? Jag kan tycka att det är rätt mysigt. Idag hade jag i alla fall tänkt hålla mej inne med datorn och sedan dra ett pass styrka till kvällen (bål och armar). Ja, och när en får vara inne så är det ju supermysigt att få gona in sej, tända ljus och dricka litervis med te.

Jag har redan haft det rätt mysigt genom att äta lugn frukost med tända ljus. Det blev bananpannkaka igen, den här gången med kardemumma och röda äpplen -juligt så det förslår! Älskar förresten dofterna nu: det där brända steariniga från utblåsta ljus, varma kryddor som kardemumma och kanel, mjuk doft av vanilj från doftljus, varmt te, och apelsiner. Det är något väldigt tryggt och hemtrevligt över dem. Ska nog ta in lite granris också, för att peppa julkänslan extra! Kanske får jag någon ny insikt där i ”skogen”, förra året insåg jag ju varför jag förmodligen aldrig kommer att bli trail-löpare när jag samlade adventsgrönt.

bananpannkaka1

bananpannkaka2

4 tankar om “Murriga mornar, tända ljus och juliga dofter

  1. Jag hittade ett alternativ till reflexväst på Rusta. Tyvärr verkar den inte finnas på deras hemsida, men det är lite som en reflexsele istället för en hel väst. Funkar hur bra som helst! Ska försöka fota den någon gång!

    Och yinyoga for the win!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s