En lista om tio

Jag har sprungit på den här listan hos både Helena, Annika och Elna (som jag tror är upphovskvinna) nu, alltså känner jag mej manad att hänga på! Listor brukar ju ha den effekten på mej.

Jag älskar, förutom det uppenbara: Daniel och min övriga familj och vänner, att känna känslan av flow i tillvaron. När saker faller på plats och jag gör sånt jag tycker om.

Jag saknar min pappa, kanske speciellt så här när julen närmar sej. Han var bra på jul ❤

Jag tycker så mycket om mina lugna mornar när jag dricker kaffe och startar dagen.

Jag  brukar hitta på knasiga sånger och sjunga högt. Ibland har de koreografi också 🙂

Jag önskar mej en ny löparjacka. Just nu snor jag oftast Daniels eftersom min saknar fickor. Helst av allt skulle jag vilja ha en sån där helt i reflex, det skulle dessutom lösa mina reflexvästproblem.

Jag behöver (och får som tur är) mycket närhet.

Jag fick nyss ett rivsår på knät efter att Agnes (katten) gjorde en rivstart.

Jag blir glad av närhet, löpning, yoga, katterna och att umgås med fina människor.

Jag längtar efter imorgon då det är fredag. Älskar fredag! Okej, det är ju verkligen inte bra att bara leva för helgen, men ändå, jag måste få tycka att fredag är lite bättre än de andra dagarna.

Jag mår bäst av många olika saker: En kväll nära Daniel i soffan, under en löprunda då allt känns rätt, under en intensiv pratstund med en vän, med familjen i Dalarna och massor av andra saker. Så svårt att välja ju!

skogsol

14 tankar om “En lista om tio

    • Haha, ja, en har ju inte ofta helt släta ben med katt i huset. Plötslig kattpanik och sen har en prydliga startmärken på båda benen 😀

      Gilla

  1. Hittade nyss din blogg och vill bara säga tack för pepp och härlig löparglädje! Jag är sjukt mycket nybörjare på löpning men har så sakteliga börjat reclaima löpbandet på gymmet (lite rädd för att springa utomhus ännu) och trots en hel del övervikt på kroppen så känns det riktigt kul! Och nu faktiskt ännu roligare, tack vare din blogg! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s