En nypa skrutt och en nypa pepp

Swooosh, så drog helgen förbi i en farlig fart och det var måndag igen. Jag har haft en riktigt fin helg med pyntande, adventsmys och julbord, fast samtidigt känt mej lite trött. Idag är jag verkligen inte mitt piggaste jag, känner mej både hormontrött (ägglossning) och lite frusen och rosslig i halsen. Det sistnämnda kan i och för sej hänga ihop med det första – Jag brukar kunna få förkylningssymptom den tiden på månaden. Alltså, det är så skumt med kroppen och hur allt hänger ihop? Skulle verkligen vilja ha en exakt manual.

Vad gör en då, när en känner sej lite sjuk? Jag sov ut riktigt ordentligt i morse och sen gick jag upp och åt en sån där frukost som inte är ett spår hälsosam innehållsmässigt men som skänker själen lycka: Smörgåsar med rödbetssallad och ett glas julmust till! Precis vad min kropp behövde kände jag 🙂

Det här inlägget kanske blev lite lågt? Det betyder dock inte att det inte finns ett gäng positiva grejer med den här måndagen, t.ex:

  • Jag har hyacinter högt och lågt. Älskar hyacinter!
  • Solen skiner.
  • Det är supermysigt med all adventsbelysning.
  • Det snöade inatt
  • Jag tänker börja julklappsplanera. Älskar att ge presenter!
  • Om jag känner min kropp rätt så kommer jag att må tusen gånger bättre imorgon!

hyacint1

hyacint3

2 tankar om “En nypa skrutt och en nypa pepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s