Springer och Trimmars instagramnovember

Instagram är ett sånt där socialt medium som jag försöker jobba på men ibland glömmer bort lite. Ambitionen för min instagram är att ni ska kunna följa mej och min träning på ytterligare ett medium utan att för den sakens skull få ta del av exakt samma bilder som på bloggen. Jag är inte riktigt där än men det tar sej! Min stackars mobilkamera lämnar en hel del att önska men jag tänker att det kan vara lite av charmen med mer spontana (korninga) bilder. Ehm.. jag känner ju verkligen att jag SÄLJER in min insta på ett finfint sätt här..;-) Vill ni följa så är namnet det samma som på bloggen: @springerochtrimmar.

Jag tänkte att vi skulle ta och kika lite på några av mina novemberbilder så här när månaden drar sin sista suck:

instanov1

1. Jag tog en härlig springtur som slutade snöpligt med trasiga favorittajts 😦 2. Jag blev rödrosig och glad när jag för en gångs skull sprang intervaller 3. Jag gjorde en pepparkakssmoothie – Det är förresten en annan grej jag vill göra mer av på instagram: Lägga upp enklare recept som inte hamnar på bloggen.

instanov2

1. Jag njöt av sol och frost under en löprunda. 2. Jag startade julpeppen med julmarknad. 3. Jag fick dra på mej reflexvästen mitt på ljusa dagen p.g.a novembermörkret.

Borde jag följa dej förresten? Lämna ditt insta-namn i kommentarerna! Eller ännu enklare: Följ mej!

2 tankar om “Springer och Trimmars instagramnovember

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s