Sponsrad video: Oral-B Smartseries

Jag tänkte vi skulle tala om något så spännande som tandvård! Okej… det kanske inte är världens mest upphetsande ämne, det kan jag hålla med om. Dock är det så himla viktigt! Jag läste någonstans att om en vill göra en endaste grej för att leva ett längre liv så är noggrann skötsel av tänderna en sak att satsa på. Jag tror det ligger en hel del i det faktiskt. En trasig mun med infektioner kan ju påverka hela kroppen negativit, det tror jag de flesta snappat upp vid det här laget?

Själv har jag ”begåvats” med sköra tänder, d.v.s tänder som lätt spricker och går sönder. Jag äter dessutom en medicin som gör mej lite muntorr, speciellt på natten, vilket förvärrar problemet ytterligare. På grund av min egen känsliga mun har jag blivit en riktig tandvårdsnörd och läser allt jag kan komma över om ämnet. Förutom att använda tandtråd regelbundet (jag föredrar sådana där byglar med tandtråd) så är en bra tandborstrutin superviktig. Minst två minuter ska en borsta morgon och kväll, inte för hårt och inte för löst. Min egen rutin ser ut så här: Jag tandtrådar och borstar tänderna efter frukost och upprepar på kvällen. Äter jag något väldigt sockrigt så brukar jag borsta och skölja munnen efteråt.

Men tandvårdsnörd var det ja: Förstår ni min nyfikenhet när jag ser att det kommit en tandborste, ”Oral-B smartseries”, som säjer sej kunna göra dej till en bättre tandborstare? Detta med bluetooth-teknik samt en tillhörande app som håller koll på dina tandborstvanor. Vill du veta mer  om hur det fungerar så kan du kika på videon här nedanför:

// <![CDATA[
document.write('’);
// ]]>

Sponsrat inlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s