Min första vlogg

Så där ja! Nu har jag fixat och trixat och fullföljt det infall jag fick tidigare idag. Vad det var? Jag ville fixa en you tube-kanal för bloggen och så ville jag lägga upp en första video! Nu finns det uppe: Springer och trimmars första you tube-klipp ever, där jag pratar om den härliga känslan att märka hur en förbättras träningsmässig, i mitt fall: Blir starkare och smidigare.

Lite konstpauser blir det ju, lite darrigt, men jag tänker att en lär sej med tiden. Det är liksom ingen idé att tro att grejer måste vara perfekta från början, då är risken att en filar så mycket att det aldrig blir av.

Men då så! Tadadadam: Här har ni mej i rörlig bild

Här hittar ni förresten min you tube-kanalPrenumerera gärna, det vore så himla kul! Jag fick verkligen mersmak på detta och är sugen på att göra lite mer välarbetade videos med olika teman och jag hoppas så klart att ni vill se 🙂

27 tankar om “Min första vlogg

 1. Ping: Dalmålschock och det är inte bara löpning som är träning - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

 2. Nu har jag tittat, jättebra! och kul att du yogar mycket. Jag är också sugen att lägga ut ett yogapass på youtube men tror jag suger på tekniken… Kram

  Gilla

  • Tack snälla! Åh, det skulle ju verkligen vara jättekul om du gjorde det! De mest basic redigeringsgrejerna var superenkla att lära sej så tekniken blir säkert inget problem 🙂
   Kram!

   Gilla

 3. Så himla roligt att höra och se dig i rörlig version!
  Älskar hur du bjuder på dig själv när du t.ex. säger ”Tunghäfta” och skrattar. Allt behöver inte vara perfekt!
  Det blir mer personligt som du gör det. 🙂

  Kram M

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s