Dalmålschock och det är inte bara löpning som är träning

Vill börja med att tacka för era superfina kommentarer på videobloggsinlägget, blir så himla, himla glad (har du inte sett så finns inlägget här under)! Det är ju faktiskt lite läskigt att lägga ut sej själv i rörlig bild så där. Jag har ju verkligen ingen aning om vad ni hade för bild av mej utifrån bloggen, om ni blev helt chockade över hur jag är ”in action” eller om ni tyckte att bilden stämmer bra överrens med bloggen i övrigt? Själv blev jag chockad (och glad) över att det faktiskt hörs att jag kommer från Dalarna, i alla fall lite, lite? Alla säjer nämligen jämt att jag inte har någon dialekt?

Är hur som helst väldigt taggad på det där med video och har en ganska många planer som jag hoppas ni ska gilla. Ska bara lära mej klippa lite bättre först, men det känns som ett kärt besvär. Annan grej som jag är taggad på är att åka till Dalarna i helgen tillsammans med Daniel och Mattias (senarenämnda är min lillebror, han ser ut så här 😉). Har saknat familjehäng så mycket så det ska bli mysigt.

Något som jag där emot inte varit så taggad på i veckan är löpning. Eller, jag hade säkert älskat att komma ut på en runda men jag har liksom fastnat lite inne i myset. Fast jag MÅSTE verkligen lära mej att det inte bara är löpning som är träning. Har en tendens att bara känna att jag tränat ordentligt när jag varit ute och sprungit -Helknasigt! Det har ju faktiskt inte gått en enda dag utan att jag har yin yogat, oftast runt en 40 minuter eller mer åt gången dessutom. Yin yoga kan ju låta enkelt kanske? Att hålla samma ställning i runt tre minuter bara. Men alltså: Det kan vara grymt jobbigt. Jag har blivit helt darrig efter pass, det känns i hela kroppen efteråt. Det är alltså inte något att underskatta, jag tror att det stärker upp kroppen ganska bra.

charlotta1

En gammal bild som jag tycker illustrerar dagens sinnestämmning bra: Glad och pigg!

 

6 tankar om “Dalmålschock och det är inte bara löpning som är träning

 1. Heja dig! Hade missat din vlogg, men jag ska kolla med en gång! Häftigt och vad modig du är!

  Och vad roligt att du är yin yoga-frälst!!! Yin är bara bäst!

  Gilla

  • Tack snälla för peppen! 🙂
   Ja, det är verkligen urhärligt. Tror det också är så himla välbehövligt när en springer 🙂

   Gilla

 2. Vad härligt att få höra din röst, du pratar väldigt Dalarna även om du inte har så bred dialekt tycker jag. Och så duktig du är på att fixa och greja, video liksom, imponerande!

  Gilla

  • Åh, blir så himla glad att höra det om dialekten. Alla säjer jämt att jag inte pratar något dalmål alls men jag vill ju att det ska höras var jag kommer ifrån 🙂
   Tack snälla, fina du!

   Gilla

  • Relaterar. Jag har jämt fått höra att jag inte pratar något mål alls men jag tycker det är så himla mysigt att jag i alla fall har en klang av Dalarna i rösten. Är du säker på att inte du också har det? 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s