Tre tips!

Jag har sprungit på två (och själv snickrat ihop en) tipsiga saker på nätet som jag tycker ni ska kolla in. Två av dessa kanske mest är för bloggare? Eller ändå inte kanske? Tror de kan vara intressanta för andra också. Det tredje är i alla fall för alla. Dessa tips är:

1.

JagSmygerInteBadge

”Jag smyger inte” är en kampanj mot smygreklam från Better bloggers. Så här beskrivs kampanjen på hemsidan:

#JagSmygerInte är ett upprop från Better Bloggers, ett yrkesnätverk för bloggare och online influencers, för att uppmana dig att följa marknadsföringslagen och vara öppen och tydlig mot dina läsare vilket innehåll som är köpt i dina kanaler.

Jag tycker att detta är så himla viktigt! Jag vill att du som läser här ska känna dej trygg med att jag inte på något sätt luras när det gäller reklam, att jag alltid är ärlig med vad som är köpt utrymme och märker ut sådant tydligt så du har chansen att välja vad du vill ta del av. På grund av detta var det självklart för mej att skriva på kampanjen. Det kan du också göra HÄR.

 

2.

När vi ändå är inne på bloggspåret tänkte jag passa på att tipsa om Underbara Claras inlägg ”Hur botar man bloggtorka?” Spontant känner jag att om det är någon en vill ha såna råd ifrån så är det väl Clara! Hon har många år på nacken i bloggbranschen och är dessutom väldigt framgångsrik med sin blogg.

Jag vet, en har läst hundra inlägg om att komma över bloggtorka innan (jag har i alla fall) men jag tycker att detta faktiskt bjuder på några nya och oväntade infallsvinklar som att INTE vila från bloggen och att ibland kanske skriva något ”bara för att”.

 

3.

facebooksida

Sista tipset får bli att jag skaffat en facebooksida till min blogg! Här kommer alla nya blogginlägg att komma upp och mina instagrambilder kommer att delas. Dessutom vill jag ju skapa alldeles egna saker bara för facebooksidan så att den inte bara blir en upprepning av saker du redan sett. Kort sagt: Jag lovar att den kommer vara värd att följa. Jag skulle bli så himla, himla glad om du ville gå in och gilla, det skulle betyda massor! När en sitter så här i hemmets vrå och bloggar är det just såna saker, en gillning på facebook, som värmer och peppar. Springer och Trimmars facebook hittar du HÄR.

 

5 tankar om “Tre tips!

  1. Ping: Åh jisses! Träningsblogga på Facebook! - Träningsblogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s