Ett tacktal till någon speciell

Temat för veckans inlägg i träningsbloggsnätverket är: ”Ett tacktal”. Först tyckte jag att det var en svår utmaning, för vem skulle jag välja? Jag har så många människor i mitt liv att känna tacksamhet till, många som förtjänar ett tacktal: Daniel, min familj och fina, fina vänner, som alla gjort så bra saker för mej på olika sätt. Men sen slog det mej: Det finns en grej som passar extra bra här, på en träningsblogg. En grej som förtjänar ett tacktal så otroligt mycket. Här kommer det:

 

Jag vill tacka dej för så många saker! Sen jag träffade dej blev mitt liv bättre på så många olika plan. Jag tänkte rada upp sakerna du bidragit med i mitt liv –Bli inte generad nu, jag vet att det är ganska många men du har hjälpt mej med varenda en och förtjänar att höra det.

Du har:

Fått mej att tro mer på mej själv och min förmåga.

Gett mej en ny respekt och acceptans för min kropp.

Bidragit till att jag startat den här bloggen. Eller bidragit? Du är hela anledningen!

Gett mej ett helt gäng med nya vänner.

Hjälpt mej när livet har känts mörkt. När jag har varit nere har du kommit där med dina endorfinkickar och gjort allt bättre.

Gett mej massor med kreativitet och inspiration. När vi umgås får jag alltid de bästa idéerna.

Du har gett mej tusen gånger mer kondition än vad jag hade innan vi träffades.

Du har gjort mej till en lyckligare, mer stresstålig människa.

Det finns säkert fler saker som du gjort för mej, jag kommer bara inte på alla nu. Men hoppas du förstår att jag älskar dej. Du är något av det bästa som hänt mej. Tack fina, fina LÖPNINGEN. Jag hoppas att vi får fortsätta utveckla vår relation i många, många år till.

löpning

Vill du läsa mer tacktal och till på köpet, ett alldeles fantastiskt tacktal? Då tycker jag att du ska kika in hos Elna. Hennes tal gjorde mej helt fuktig i ögonvrån.

 

20 tankar om “Ett tacktal till någon speciell

 1. Underbart ju! Och vet du det är så knasigt. När jag läser från mobilen kan jag kommentera här hos dig men inte när jag läser på desktop. Hur jag än klickar laddar sidan inte fram kommentsrsfältet. Men nu via mobil, yes! Det är härligt med blogg och bloggkompisar, kondition och självkänsla!

  Gilla

  • Tack snälla för att du berättar det! Ska kolla upp vad som felar.
   Ja, det har du verkligen rätt i! Tokhärligt 🙂

   Gilla

 2. Ping: Ett tacktal | Lite Längre

 3. Ping: Tack | Ida Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s