Andra advent

adventsljus

Hoppas att ni har en fin andra advent! Tänker inte säja att tiden går sjukt fort, det har jag gjort så många gånger redan (men det gör den). Jag tänkte bara kika in här som hastigast. Kom hem från Dalarna för en stund sedan, är galet trött och vill helst ligga i soffan och göra ingenting. Märkligt egentligen? Jag kör ju inte ens, men av någon anledning blir jag jämt så seg av att resa?

Hur som helst: Tänkte bara fastställa några träningsplaner inför veckan. Jag är ju ingen planerare av stora mått men i morgon har jag bestämt att jag ska springa, därför borde det bli någon slags styrka på tisdag. Sen spring igen…och ja, ni fattar hur jag tänker ungefär va? Sen ska allt så klart varvas med en hel del yoga -Det gör så himla gott för både stelhet och styrka.

Annars ser jag fram emot att bjuda på en till vlogg i veckan (är hooked). Glöm inte att prenumerera på min kanal!

 

2 tankar om “Andra advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s