Löparscen-skräcken

Här kommer en symbolisk bild:

skor

Symbolisk just för att mina löparskor har tillbringat dagen så här. Det har alltså inte varit några fötter i dem på hela dagen, speciellt inte mina… Jag tror jag drabbades av sån där löparscen-skräck som jag skrivit om tidigare. Det där, när en inte har sprungit på någon vecka och ska ge sej ut igen. Det tar emot och känns lite läskigt fast en vet att det kommer att vara härligt, nyttigt och allt det där. En får lite den här känslan som Linnéa skrev så himla bra om. Skrev ju förresten själv ett hurtigt tips om hur en gör för att lura fram löpsuget för ett tag sedan. Tror ni jag ägnat det tipset en tanke idag? Nepp! (Fast det fungerar faktiskt, förutsatt att en kommer ihåg att använda det)

Ja ja, så här blir det ibland, jag får springa imorgon istället. Jo, jag vet, det är inte för sent att ge sej ut nu heller, men just nu känns det som att jag hellre kör ett pass styrka än ger mej ut i kolmörkret. Så får det bli! Lite core och lite överkropp. Underkropp har jag redan tränat eftersom jag testade den där Malasana posen som Malin skrev om här om dagen, Herrejösses, den sved i benen! Tycker det ofta är så med yoga, det ser bedrägligt enkelt ut men väcker muskler en inte visste att en hade.

 

5 tankar om “Löparscen-skräcken

  • Ja, eller hur! Just den där posen blev jag så himla förvånad över också. Vem trodde att en skulle bli så darrig i benen av att sitta lite på huk liksom? 😀
   kram!

   Gilla

  • Det måste ha varit härligt! 🙂 Fy för såna där långkörare till förkylningar 😦
   Det kanske är en bra idé! Ibland är nya prylar faktiskt riktiga motivationshöjare 😀

   Gilla

 1. Ping: Löpare igen! - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s