En hög länkkärlek

Hej på er! Hoppas ni mår bra denna torsdag. Här blåser det som sjutton och jag har träningsvärk i rumpan. Story of my life förresten: ”Tränar armar och överkropp – får träningsvärk i rumpan”. Mycket märkligt det där? Fast det kanske beror på allt ihärdigt huksittande igår? Så måste det vara! Apropå huksittande förresten: Jag måste återigen ge Maria på Liltraining lite länkkärlek eftersom just huksittande är dagens lucka i henne aktivitetskalender. Där förklarar hon också varför det är så bra att sitta på huk. Faktum är att den sittställningen har så många fördelar att jag verkligen vill lära mej sitta bekvämt på huk, som en viloposition (just nu är det allt annat än det).

Har för övrig ett gäng andra saker jag vill tipsa om!

Har ni sett att Sara/Träningsglädje, Emmi/Explorista och Jessica Clarén dragit igång en liten serie om fotoredigering? Detta går jag verkligen igång på! Så himla spännande och lärorikt om en vill utveckla sitt foto.

Detta inlägg från Better Bloggers med tillhörande checklista som förklarar vad som är bra att tänka på innan och efter att en publicerar ett blogginlägg.

Den här artikeln från Popsugar som handlar om den förändring kring normer runt kropp som nu sker i samhället, mycket p.g.a sociala medier och människors egna initiativ. En av mina instagramfavoriter @biggalyoga syns t.ex. i artikeln som ett exempel. Det står bl.a så här:

There may not be an end in sight to the daily bombardment of glossy images of models and photoshopped bodies we see everywhere, but without a doubt 2015 was the year of the ”real woman” and a celebration of their bodies — whatever the shape or size.

Även om det är en lång väg kvar att gå så håller jag med om att det händer något just nu kring kroppsbild och kroppsacceptans. I och med sociala medier kan människor i högre utsträckning välja VAD de vill se och följa. Själv följer jag människor i alla olika storlekar, men bara såna som ger mej positiva känslor. 

påväg

8 tankar om “En hög länkkärlek

    • 🙂 Du och din kalender är verkligen värd all uppmärksamhet -Så himla bra!
      Haha, ja, jisses, efter en minut så känner jag inte mina egna ben 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s