En lista om sociala medier

Igår satt jag och funderade på det här med social medier, hur bra det ändå är: det är kontaktknytande, ger sysselsättning, idéer och massor med annat. Funderingarna slutade i en sociala medier-lista! En lista som ni  mer än gärna också får fylla i (på så sätt får jag ju reda på var ni finns på nätet) <–Det där var menat att låta trevligt intresserat, inte psykostalkigt…. Eller? Dessutom tänkte jag att jag kunde få massor med bra följtips på det här sättet? Hoppas!

Okej, här är den, min lista:

-Jag finns på dessa sociala medier (länka de sidor du vill att människor ska kunna kika in på): Bloggen har en egen facebooksida (och så har jag en privat också). Sen har jag instagram, you tube, bloglovin och Pinterest.  Och så bloggen så klart (men här är ni ju redan)!

-Ett socialt medie jag inte förstår mej på: Snapchat. Eller jag förstår hur det fungerar, jag har bara inte embrace:at det än. Eller…eh.. Så här är det: Min telefon har för dåligt med minne, jag kan helt enkelt inte ladda ned appen och testa… Twitter hade jag också förut, men jag tröttnade eftersom allt skulle vara så superironiskt att folk slog knut på sej själva. 

-Mitt bästa sociala medie: Den här bloggen ❤

-Varför gillar du ovanstående medie bäst? För att den är min plattform som allt annat strålar ut ifrån. Här lägger jag också ned mest tid och möda. Men det allra bästa är att ni vill hänga här med mej!

-Ditt sämsta sociala medie: Hm, facebook? Fast ändå inte.

-Varför gillar du ovanstående sämst: Egentligen tycker jag inte illa om facebook. Det är bara det att det är där jag allra oftast råkar på provocerande grejer som gör mej ledsen, ex. rasistisk smörja. Ändå är jag väldigt skonad och har väldigt vettiga vänner där, så det händer inte jätte ofta.

-Vad är det bästa med sociala medier? Helt klart att jag kan hålla koll på vänner jag inte träffar så ofta och att jag också får nya vänner. All kreativitet och inspiration som finns där ute och som en enkelt kan ta del av.

-Vad tycker du är det sämsta med sociala medier? Att de har en förmåga att sluka tid på ett obehagligt sätt: En tittar upp från datorn och inser att en har tillbringat två timmar av sin dag med att titta på kattklipp alternativt, scrolla instagram…

-Tre följtips och varför en ska följa just dessa (välj vilket/vilka sociala medier du vill):

 Instagram:

@traningsblogga Ida är en min bästa träningskompis jag aldrig träffat. Vi började springa nästan exakt samtidigt på olika platser i landet och har följts åt via våra bloggar sen dess. Hon har också en så himla bra och sund syn på det här med träning. Jag blir ofta peppad att ge mej ut och springa av hennes instagram, hon har liksom en peppig aura 🙂

@stinawolter Läst den här krönikan så förstår du. Fyllt med kroppspositivitet och kloka tankar. Taggen #dansaförstina är dessutom fantastisk.

@rundarocksaenform Räknar jag också till en träningskompis på distans. Massor med löparglädje och grymma naturbilder, vet nog faktiskt ingen som hanterar en mobilkamera som Malin (som hon egentligen heter).

IMG_0932

 

5 tankar om “En lista om sociala medier

  1. Ping: En himla positiv lista - Träningsblogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s