Lördagstips: Craft focus hood jacket

Inlägget innehåller affiliatelänk

Att döma av antalet klick den fick i mitt tidigare inlägg med rearävstips och att den tog slut på ett kick så är ”Craft focus hood jacket” en populär jacka som många vill lägga vantarna på (även jag). Ett tips är därför, till den som har storlek medium, att den finns kvar i rött och bara i två ex (en får snabba sej alltså) hos Sportamore för 629:- (ord 899:-). Här hittar du den!

Den finns så klart säker på andra ställen på nätet också, om du googlar flitigt. Jag har bara kollat i de butikerna jag känner till och känner mej trygg med. Hur som helst: Himla fin jacka, även i rött!

craftfocushoodjacketsportamore2

2 tankar om “Lördagstips: Craft focus hood jacket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s