Videoblogg: Mina tre bästa träningsprylar

Denna vecka skriver vi om våra favoriter bland träningsprylar i vårt bloggnätverk. Jag är egentligen ganska enkel i min träningspryls-smak, går inte igång jättemycket på olika nya tekniska lösningar, därför är mina favoriter ganska basic. Vilka de är kan ni se i videon här under! För jo, jag har gjort en video igen. Det är ganska mycket learning by doing inblandat i mitt videoskapande så ni får ha överseende med lite osmidiga klipp o.s.v. Hoppas ändå att ni vill titta!

Men innan ni tittar tycker jag ni ska slå en titt in hos Camilla som skrivit om sina bästa prylar härÄr sugen på minst en av dem själv. Clara har också skrivit om två favoritprylar som hon tycker underlättar hennes träning – Två smarta saker som jag också är nyfiken på. Ok, den ena är jag lite rädd för….? Kan ni gissa vilken?

Men nu, nu blir det film! Tryck gärna ”tumme upp” och gå in och prenumerera på min kanal.

11 tankar om “Videoblogg: Mina tre bästa träningsprylar

  1. Mina tre bästa prylar är: leukoplast skavssårs tejp, Shock absobers BHar samt näsklämman för simning. Hade inte blivit mycket träning utan de prylarna!

    Gilla

  2. Ping: Knäckebrödsdrömmar och krasslighet - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s