Knäckebrödsdrömmar och krasslighet

Hej! Idag har jag legat lite lågt. Natten till idag drömde jag så himla intensiva drömmar (något om knäckebröd som dessutom var läskigt?) och vaknade helt svettig flera gånger. I morse var jag istället frusen och jättetrött, sen har jag känt mej matt hela dagen men nu börjar det kännas bättre. Hoppas det bara var något tillfälligt!

Hur som helst: Det har alltså inte blivit så mycket gjort idag, speciellt inte åt träningshållet (om en inte räknar med den hastiga ruschen jag gjorde till tvättstugan för att sedan upptäcka att någon snott tiden..) Ni hör ju:  Föga spännande. Tur ändå att det har varit en perfekt dag att känna sej krasslig inne: minusgrader och frost utomhus och mys och ljus inomhus. Undrar förresten, apropå frosten, om vi kanske ändå inte får lite snö till jul?

Medans jag kurerar mej kan ni ju kika på videon jag gjorde igår, om ni inte redan gjort det (jepp, fullt och fast övertygad om att jag är er enda källa till underhållning…eh..*host*Den finns här under och handlar om mina tre bästa träningsprylar.

hyacint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s