You Tube-favoriter, del 1: Grönt liv

Jo, men sen jag började göra mina egna små you tube-videos så har jag fattat en grej: You Tube är mer än för kattvideos och för att hitta hemma-träningspass på (inte att förakta det heller, så klart!).  Det  finns liksom massor med spännande saker att se (!) JO, jo, jag visste så klart det här innan också, jag är inte helt bakom faktist..:-) Men jag har liksom inte tagit till mej det? Nu där emot, nu prenumererar jag på massor av kanaler och förstår inte riktigt hur jag ska hinna se allt? Hur som helst: Kom ihåg var ni hörde det först: Det finns annat än katter på You Tube! *insert världens största ”jag-är-mycker-mycket-ironisk- nu-smiley”*

Jag tänkte i alla fall dela med mej av några favoriter jag hittat. Först ska jag förresten kanske säja att jag inte kollar på jättemycket träning på You Tube, jag graviterar snarare mot skönhet, och då helst, naturlig skönhetsvård. Fast jag kan också sitta och konsumera otroliga mängder med sminktutorials -Det är något som är otrolig meditativt med dem tycker jag. Fast så klart: Lite träning slinker allt med, mest yoga och lite styrka. Tänker att löpning är typiskt svår sak att You Tube:a kanske? Men sitter ni på något riktigt bra tips, inte bara om löpning så klart, så får ni gärna dela med er.

Insåg just att inlägget blir lite väl mastigt om jag drar alla på en gång, därför delar jag upp det här inlägget på tre. Vi börjar helt enkelt med:

Naturlig hudvård, vegetariskt, veganskt och DIY

Holistic Habits

På den här kanalen hittar en massor med sånt som jag älskar: naturlig hudvård, recept på på hudvård men även en hel del mat, ofta vegetariskt, gluten och mjölkfritt. HÄR är kanalen.

holistichabits

 

Ashleys Green life

Den här kanalen innehåller lite alla möjliga tips om en vill leva så grönt och giftfritt som möjligt: Naturlig kroppsvård, vegansk mat och t.o.m gröna städtips. Kanalen hittar du HÄR.

ashleysgreenlife

 

Ela Gale

Den här kanalen liknar de två ovan nämnda: vegansk mat, naturlig hudvård och en hel del övrig DIY. Den finns HÄR.

elagale

 

Laura Miller- Raw. vegan. not gross

Den här kanalen hittade jag när Sara/Träningsglädje skrev om den för ett tag sedan. Som namnet antyder så finns här en hel del raw food-recept. Tycker Laura Miller är så himla bra på att göra det okomplicerat och inspirerande. Kanalen hittar du HÄR.

lauramiller

 

 

3 tankar om “You Tube-favoriter, del 1: Grönt liv

  1. Ping: You Tube-favoriter, del 2: Träning - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s