Mot Dalarna

kvist

Hejsan! När ni läser det här så sitter jag snart på tåget mot Leksand. Med den här lille tallkvisten ville jag bara säja att det inte kommer att bli riktigt lika mycket uppdateringar på bloggen under den här veckan. Det kommer dock att dyka upp några inlägg, det ska jag se till, men annars så, annars tar jag lite jullov, umgås med familjen och har det bra tänkte jag. Vis av historien vet jag att den här veckan innan jul brukar bli intensiv hemma hos oss så jag tänkte att det skulle vara fint att hojta om det innan.

Men hörrni, kan ni inte berätta? Vad ska ni göra i jul?

8 tankar om “Mot Dalarna

  1. Jag har precis avslutat en 15-timmars löpstafett runt Stora Torget i Linköping till förmån för Musikhjälpen som har hållit till här i min stad den senaste veckan (jag sprang själv bara under tre av de timmarna). Jag var en av arrangörerna för springjippot, så jag har inte hunnit tänka på julen än. Idag tänker jag ligga i soffan med ont i höftböjare och vader och tår, och gå all in på julen imorgon. Jag har tagit ”jullov” med barnen så vi har några dagar på oss att fixa och förbereda och mysa. Julafton firar vi bara med vår egen lilla familj hemma. Sen bär det av till Dalarna och morfar till nyår. Efter det blir det några fjällstugedagar och förhoppningsvis lite skidåkning. God Jul och Gott nytt år önskar jag dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s