You Tube-favoriter, del 2: Träning

Jag fortsätter min lilla serie med favorit-You Tubers (Här är del 1 som jag kallade ”grönt liv”). Denna gång har jag letat fram ett gäng träningskanaler jag gillar. Det där är förresten inte helt lätt: Jag vill ha kanaler som är tydliga, ger tips på bra övningar eller hela program, och ja, så får de gärna drivas av någon härlig, inte allt för överhurtig person. Det får heller inte vara för kroppsfixerat, ni vet, så där: ”How to get abs in a week” Jag säjer som vid förra You Tube-inlägget: Har du tips på något bra? Please, tell me!

Här kommer mina favoriter!

 

Ekhart Yoga

Den här kanalen har jag faktiskt hängt på länge, ända sedan min vän Emma först tipsade om den. Här finns massor, massor med yoga, både för nybörjaren och den mer rutinerade. Esther Ekhart, som håller i de allra flesta klasserna, är jag också väldigt förtjust i. Hon utstrålar sånt lugn och harmoni att jag slappnar av bara av att höra hennes röst. HÄR hittar du kanalen.

ekhartyoga

 

Tara Stiles

Mer yoga! Också en av mina go to-kanaler när det kommer till yoga. Lite intensivare och snabbare än Ekhart yoga men ändå väldigt behaglig. Även här finns massor vare sej en är nybörjare eller proffs. Kanalen hittar du HÄR.

tarastiles

 

Anna Lissjanis/Trend och Träning

Anna är ni säkert många som känner igen som bloggare men hon har även en bra träningskanal på You Tube. Här finns cirklar, tips på övningar och massor med tips kring träning. Superbra, tydligt och peppigt! HÄR hittar du kanalen.

annalissjanis

 

Lovisa ”Lofsan” Sandström

En till träningsbloggare på You Tube. Även här finns massor med träningstips och övningar. Väldigt lättnavigerad och pedagogisk kanal. Dessutom finns en hel spellista med bara träning för löpare! Här hittar du kanalen.

lofsan

7 tankar om “You Tube-favoriter, del 2: Träning

  1. Bra tips! Själv älskar jag Yoga with Adriene. Hon ger alltid tips på modifieringar av positionerna, så att det passar stela mig. 🙂 Jag håller med om att Tara Stiles är lite väl snabb. Däremot har jag svårt för Ekhart. Något med hennes röst tror jag? (Så typ motsatsen till vad du tycker i det fallet :))

    Gilla

  2. Tipsar visar. Men du har säkert redan upptäckt: ‘yoga with Adriane’. En annan favorit för Yin yoga är: Sarabethyoga. Yoga with kassans och do yoga with me, har också några bra videor!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s