Julen!

Nu sitter jag åter vid min/mitt arbetsplats/köksbord och bloggar. Det blev några dagars julledighet som ni kanske märkte? Eller så här: Det har varit så pass späckat att jag inte riktigt vetat när jag ska hinna blogga. Men nu så, nu är jag som sagt hemma efter en superfin julhelg med lite av allt. Så här såg min jul ut:

IMG_7408

Jag åkte hem till mamma redan förra lördagen och lite senare kom också min bror. Julafton blev en riktigt stor familjejul med hela 18 personer. Vi firade med min lillebrors frus (hehe, det där att skriva ”lillebrors FRU” känns fortrarande sci-fi, fast härligt så klart!) familj med Kalle Anka, julbord, tomte och en julklappsutdelning av den mer massiva sorten p.g.a mängden människor. Jag önskar förresten att jag tagit mer bilder under julen, missade det nästan helt och knäppte mest bara bilder på granar (granen ovan står hemma hos min mamma)

IMG_7387

På juldagen var det dags för vår andra jul. Traditionen säjer att Daniel kommer hem till oss då, sen har vi en till julklappsutdelning och äter julbord igen. Vi har liksom löst det så, för att slippa åka gatlopp mellan massa olika hushåll -En lösning som jag faktiskt älskar. Just den där juldags-julaftonen är nog det allra mysigaste med hela julen tycker jag. Vi öppnar paket, dricker julmust och bara hänger i sofforna, ser film och äter choklad. Det är prestigelöst och härligt!

IMG_7386

Det blev en snölös jul dessvärre (nu har det dock behagat snöa..hmf..). Men så här, som ovan, såg himlen ut dagen före julafton -Också rätt juligt kan jag tycka!

Hur som helst, om jag ska summera julen: Tacksamhet! Tacksamhet för familj och för förlängd familj, för de människor som finns runt omkring en och gör livet finare.

Hur var er jul?

 

8 tankar om “Julen!

    • Samma här kan jag säja, jisses vad jag ÄTIT och suttit stilla 😀 Nu börjar jag dock känna mej taggad på träningsåret 2016 🙂 Förstår att dina löpturer var superhärliga. Haha, själv är jag som vanligt lite rädd: Kan jag ens springa längre med all denna choklad i kroppen? 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s