Mellandagslunken och reatajts

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Åh, jag gillar den här mellandagslunken! Allt känns fortfarande juligt, mysig, härligt och ledigt och jag myser omkring i julklappströja och gör just ingenting och allt möjligt. Dock känner jag inte att lunken ger upphov till några vidare blogguppslag, jag är liksom satt lite på slow motion? Förstår ni känslan ungefär? Som att hela kroppen skriker LEDIG! 🙂 Skulle behöva springa lite känner jag men det är nog bäst att jag väntar lite. När jag var hemma hos mamma lyckades jag damma in med höften i ett öppet skåp och den ömmar lite. Säkert ingen fara på taket alls, men jag känner inte för att chansa. Dessutom har jag gigantiska skavsår på båda fötterna. Dom införskaffade jag också när jag var hemma: Tog mina inte allt för intrampade kängor och gick till affären… Dit var ingen fara, hem var en plåga. Tur att promenader (i vettiga skor) går bra i alla fall!

Men hörrni! Mellandagsrean är ju i full gång så mitt i lunken letade jag fram tre par riktiga fyndtajts hos Outnorth som ni kan spana på. Kolla förresten in hela deras rea, det finns sjukt mycket fint. Här hittar ni den!

tajts

1. Kari Traa Myrblå tights i svart för 191:- Finns HÄR.

2Newline Windblock Wintertights med vindskydd på framsidan av benen. De kostar nu 487:- och finns HÄR.

3. Urberg compression long tights med högre midja. Dessa kostar bara 148:- och finns HÄR.

8 tankar om “Mellandagslunken och reatajts

 1. Åh alltså jag älskar mellandagarna – ledighet, slappheten, lugnet, ostressen och liksom energin som kommer till en så man kan ta tag i saker man inte hunnit med under året (oftast lite större projekt).

  Älskar Newline!!

  Gilla

  • Ja, det är liksom lite som en slappnar av efter ”föreställningen” som julen innebär och bara kan njuta av allt det där myset 🙂

   Gilla

 2. Ja visst är det sköna dagar! Välbehövliga efter all stress fram mot julen. Friheten att bara umgås och göra vad man vill är underbar! Tack för tipsen om tränings-tights! Jag behöver verkligen uppdatera min träningsgarderob och ska spana in dina tips 🙂

  Gilla

  • Ja, supersköna, nästan bättre än själva julen 🙂 Ja, gör det! Själv är jag sugen på kompressionstajtsen från Urberg eftersom jag vurpade sönder mina bästa kompressionstajts :-/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s