Dagen i bra och dåligt

Jo, jag tänkte lista den här dagen i bra och dåliga grejer för att förhoppningsvis känna tacksamhet. Vi börjar med de dåliga och slutar med de bra så att jag lämnar er med en positiv känsla *är mycket omtänksam person*

Dåligt idag 😦

 • När jag gick min promenad trodde jag på allvar att kinderna skulle släppa från ansiktet -Såååå kallt! Just ansiktet är ju lite knivigt att skydda. Jag har en hög krage på min jacka som skyddar lite, det gör dock tyvärr också att jag andas ut varm luft i den, som sedan kondenserar och blir våt och kall. Hur gör ni?
 • Människor som tror att jag är lätt att köra över p.g.a min snälla (tror jag?) framtoning. Jag kan informera om att det inte går. Så det så! Hur störigt är det förresten inte med människor som inte tar till vara på vänlighet utan snarare ser det som ett tecken på svaghet?
 • Att jag glömt att boka tvättstugan och t.o.m Daniel börjar få slut på strumpor (hans strumpor är mina nödstrumpor och verkar finnas i tusental). Vi har i och för sej egen tvättmaskin men inga vidare torkmöjligheter i lägenheten.

IMG_6509

 

Bra idag 😀

 • Trots kyla var vädret underbart och jag mår så mycket bättre när jag kommer ut en stund varje dag. Energi ger det också! Har hunnit med hur mycket som helst idag. Kom ihåg det: Rörelse tar inte tid, det ger tid.
 • Att ni verkar vara fler som hittar hit och stannar 🙂
 • Att jag kom upp i bra tid i morse. Jag är inte alltid jättebra på det, speciellt inte så här, efter helgerna. Grejen är bara den att jag blir så stressad om jag sover för länge. Tidigare mornar reducerar min stress med ungefär 100%.
 • Tänkte laga extra god kvällsmat eftersom Daniel gick ut hårt denna första vardag och drog igång med en 12-timmars jobbdag. Tycker att han förtjänar att komma hem till mys då.
 • Att det trots allt finns några nödstrumpor kvar 😀

IMG_6545

 

8 tankar om “Dagen i bra och dåligt

  • Haha, om du kollar på min och Helenas kommentarer så finns det tillfällen när en inte tar hänsyn till kön heller..:-D

   Gilla

 1. Buff! Världens bästa grej. Skyddar ansiktet fint.
  Nödstrumpor, det känner jag igen, faktiskt de skönaste också. Ska jag erkänna en sak, på temat nöden har ingen lag när man inte packar ordentligt? Nödkalsonger fick jag ta i helgen..rena såklart men attans så obekvämt och skumt….

  Gilla

  • Jamenvisstja! Det var det jag skulle göra, skaffa en buff! 🙂
   Haha, nödkalsong kan faktiskt ha hänt här också..

   Gilla

  • Haha, åh, fnittrade högt åt buggen som smög sej in istället för buffen. Men ja, bugg kanske kan funka det med? 😀

   Gilla

 2. Ha ha en kompis till mig var på läkarbesök och han insisterad att hon skulle ta av till behå och trosor och den dagen hade hon nödlånat sin killes kalsonger. Hi hi, den lilla historien hade jag glömt men blev påmind nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s