Fredagstips!

IMG_7504

Jag uppfattade inte att det faktiskt skulle vara fredag redan idag förr än sent igår kväll? Hade onsdag för fullt hela dagen igår. Men fredag är det alltså idag, den andra för i år, så jag tänkte att ni skulle få två fredagstips. Nyårslöften, börja träna, äta bättre o.s.v i all ära men jag tänker att en inte får glömma att vara snäll mot själen, det är ju ändå nästan det viktigaste, allt utgår ju där ifrån. Därför blir  det här två tips för själen främst. Okej, här kommer de:

 

-Livsstilsdesign! 

Min fina bloggkollega Victoria-”Kost och träning på ett enkelt sätt har startat en serie i sex runt just detta på sin blogg -Ungefär hur spännande som helst tycker jag! Men vad är då livsstilsdesign? Så här skriver Victoria:

Är du redo att börja skapa den livsstil och nå de drömmar du vill ha i din vardag? Idag börjar bloggserien LivsstilsDesign. I 6 inlägg kommer jag guida dig genom en metod jag använt i flera år för att skapa livsstilen jag vill ha i min vardag och nå de drömmar har.

Visst låter det som en bra grej att göra för sej själv inför det nya året! HÄR hittar du första delen i SerienGör det förresten enkelt för dej och följ Victoria på facebook eller bloglovin så missar du inget inlägg.

 

 

-Yoga Camp! 

Yoga är ju i och för sej träning men det är så mycket mer: mindfullness, kroppskännedom, lugn och ett andningshål -Bara fina grejer för en januaristressad själ som kanske är lite tyngd av mörkret. ”Yoga with Adriene” (som jag vet att många gillar) har dragit igång ett Yoga Camp som du kan följa hemifrån. Det ska passa alla, kanske speciellt den som är nyfiken på yoga men inte riktigt kommer igång? Här hittar du en introduktion till camp:et och här finns de videos, dag för dag, som kommit ut hittills. Nu ligger vi ju några dagar efter men det finns verkligen ingenting som hindrar att en hoppar på nu tycker jag.

IMG_7511

 

5 tankar om “Fredagstips!

  1. Med skräckblandad förtjusning har jag anmält mig till en yogakurs. Har aldrig testat förut och känner mig stel som ett kylskåp. Tror jag ska tjuvträna lite med de länkar du har här….så jag slipper svimma av nervositet på kursen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s