Just nu

Välkomna till mitt fantastiskt glamorösa och tokspännande liv…Eller? Kanske inte? Inte just idag i alla fall. Jag vaknade och kände mej ganska vissen i morse, frös och hade ont i huvudet, därför har min hela dag sett ut ungefär som på bilden: Jag under ett stort täcke i soffan, datorn i knät, varm dryck och en och annan clementin -Jösses, håller  för övrigt på att föräta mej på clementiner, så otroligt goda.

Fast lite kul grejer har ju hänt: Besöksrekord på bloggen igår till exempel. Ni verkar vara många som hittar hit just nu. Det gör mej så himla glad och också lite, lite nervös (men mest glad). Är du någon av dem som hittat hit på senaste? Kan du inte säja hej och berätta lite om dej själv? Jag skulle bli jätteglad då, här ifrån mitt soffhörn.

IMG_7529

6 tankar om “Just nu

  1. Hej på dig! Lina heter jag å följer din blogg med spänning. Så himla inspirerande å blir så sugen på att prova på det där med jogging. Men just nu har jag min rygg som krånglar och alltid är det något. Önskar så att jag bara hitta den där lilla extra moroten till att bara börja träna… mer än några veckor per halvår som nu haha Jag fortsätter titta in å inspireras ☺

    Gilla

    • Hej Lina! Vad roligt att du hittat hit 🙂 Tråkigt med ryggen dock, hoppas den blir bättre snart! Om jag ska ge ett tips för att komma igång så är det nog att inte tänka så stort och lägga upp värsta programmet, en kan lätt bli överväldigad då. Det enklaste är egentligen att bara börja springa, spring så länge du orkar, gå lite och spring igen. Lovar att du kommer att vilja och längta efter att springa då 🙂 Men först: Krya ryggen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s