Springsugen rutinperson

Vet ni hur länge sedan det var jag sprang? Jag vet inte? Men det var fleeera veckor sedan i alla fall. Nu är jag så grymt, grymt sugen på att ge mej ut i det där vita, trots att jag vet att det kommer att vara tungt och moddigt. Jag VILL kämpa, flåsa och svettas, det var så himla länge sedan. 

Jag har verkligen insett det, även om jag ofta skriver att jag hatar när saker är för uppstyrda och strukturerade (vill ju vara härligt och fri själ): Innerst inne i mej bor en liten typ med anteckningsblock, klocka och portfölj – En rutinperson som faktiskt gillar när saker är lite samma, och som får träningen att fungera bäst när det är vardag och rutin, när det går lite som på räls och en bara gör utan att tänka. Jullov, nyår och helger gör den där lille rutintypen totalt förvirrad, hen springer mest i cirklar med sin lilla portfölj, tappar det helt.

Fast vilken tur då, att det faktiskt är vardag igen och jag kan styra upp mitt liv så som jag vill ha det! Otur dock, att jag fortfarande känner mej hängig och nog inte ska springa. Fast jag tänker verkligen inte sitta inne hela dagen, det får allt bli en liten promenix. Känner mej helt igendammad efter gårdagens heldag i soffan och måste andas frisk luft.

IMG_7555

En som, till skillnad från mej, nog inte hyser någon längtan alls efter att gå ut i det där konstiga, vita.

6 tankar om “Springsugen rutinperson

  1. Känner igen mig i det du skriver men fnissar mest åt din text eftersom jag tänker på den där lilla personen med anteckningsblock, klocka och portfölj 😉

    Gilla

  2. Åh vad jag känner igen mig. Jag vill också säga att jag är en person som inte tycker om när det mesta är för planerat. Men å andra sidan så är jag en otrolig rutinmänniska som mår så otroligt bra av att bara veta att nu ska jag träna och nu ska jag plugga eller jobba eller vad det nu kan vara. Konstigt det där. Hoppas du känner dig piggare snart och tar dig ut i den vita underbara naturen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s