Helgplaner

Fri-yay! <-Lite så känns det faktiskt. Efter en rätt tung vecka så ska det bli för himla skönt med helg. Min plan går i återhämtningens tecken och är ungefär sån här: långa frukostar, varma bad, långa promenader, en försiktig jogg, lite bloggjobb, diy i form av stolomklädning, fotande, serietittande -Just nu ser vi Shameless (finns på Netflix), yoga, god mat – Ja, en himla massa avkopplingsgrejer alltså. Känner så starkt att jag vill vara ute också, trots iskyla. Vill ut i naturen och samla kraft! Jag känner verkligen att jag behöver det, även om den här veckan inte varit speciellt aktivitetsspäckad, så har den ändå varit utmattande. Hög aktivitet i mitt huvud i kombination med brist på kroppslig aktivitet gör det med mej tydligen.

Sen är jag också sugen på att testa att göra sånt här fruktläderÄr det någon som testat? Tänker att det antingen är mycket väntan för lite resultat eller så är det precis så gott som jag tror. Hur som helst, en måste ju prova för att veta!

jag2

jag1

Hej, hej!

6 tankar om “Helgplaner

    • Jätteskönt! 🙂 Haha, vi skulle bara kolla lite på ”Making a murderer”, som lite omväxling liksom. Slutade med att det är typ det vi gjort i helgen. Så sjuuukt spännande, intressant, sorglig och upprörande.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s