Ett tack och ett tips till din gröna smoothie

Först och främst: Tack för responsen på mitt inlägg här under, det som handlar om formen och träningsbloggandet just nu. Det kanske kan låta smörigt, men det är likväl sant: De betyder så oerhört mycket, era kommentarer! Ni är ett gäng riktigt, riktigt kloka människor som hänger här, fina och stöttande och det är jag så otroligt tacksam över ❤

Tänker förresten att det är rätt vanligt, själva fenomenet, att vi kanske är så där lite till mans? Att vi går omkring och har föreställningar om vad andra tycker och förväntar sej av oss, fast det i själva verket inte alls stämmer. Det blev så tydligt i era kommentarer, att personer som jag uppfattar som riktigt sega kämpar, såna som aldrig ger upp, skrev: ”Du, så där känner jag också ibland”. En får helt enkelt vara uppmärksam på den där hjärnan en har ibland, den tenderar att spela en spratt nu och då.

Annars då, jo, jag slurpade precis i mej en grön smoothie! Kanske fick jag någon slags hälsopepp efter gårdagens inlägg? Eller inte, smoothies är trots allt rätt frekvent förekommande här. Hur som helst, god var den, fylld med vitaminer och näring, gjord på: en banan, spenat, två clementiner, chlorella <–Jag mår fortfarande toppen av denna, och en skvätt vatten. Jag brukar oftast inte blanda ned chlorella i smoothies eftersom jag tycker att det ger smak, och inte så god sådan, men i just den här smoothien försvann den bland clementinerna och gav en finfin mörkgrön färg.

Apropå grönt förresten: Ett tips är att använda fryst spenat när du gör smoothie eller smoothie bowl. Jag tycker att det är smidigare än färsk bladspenat -Eller är det bara jag som köper de där stora påsarna färsk spenat och glömmer att använda hälften, för att sedan hitta en grön sörja längst inne i kylen?

grönsmoothie

8 tankar om “Ett tack och ett tips till din gröna smoothie

    • Du kanske är en av de personer som är ansvarsfull nog att kunna hantera färsk spenat? 😀 Jag har en blender från obh nordica, vet inte exakt vilken modell men den är ljusblå. Jag tycker annars tricket till att få krämiga, lena smoothies är att köra dem länge, typ 3 minuter iaf 🙂

      Gilla

    • Åh vad smart, har inte ens tänkt på att det finns fryst grönkål. Grönkål är också annan sån där typisk grej jag köper färsk och inte hinner äta upp. Och ja, det tycker jag faktiskt att vi gör! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s