En resa och springförhoppningar

God förmiddag! Idag tar jag mitt pick och pack och beger mej mot Dalarna och mamma. Det ska bli himla mysigt, även fast det verkar vara ÄNNU kallare där än här..brrr. Men jag packar i alla fall löparskorna och hoppas på lite mildare väder och någon springtur, jag saknar löpningen så mycket nu eftersom det blivit extremt lite av den varan på senaste tiden. Nu kommer min löpning att handla om att bygga upp och vänja mej ett tag och jag ser faktiskt fram emot det, det är skönt att ha fejsat var jag befinner mej nu, att fullt ut kunna träna utifrån det.

Så ser min dag ut alltså, först tågåkande och sen mamma-häng -Det blir bra! Om du som jag, drar dej för att träna utomhus i kylan så kommer det senare idag att dyka upp ett inlägg med ett gäng tips på hemmaträning som kan utföras inne i värmen, bl.a ett kort men grymt core-pass. Sånt behöver en ju, eller hur!

IMG_1560

En annan gång i Dalarna, på vårkanten (Visst längtar en lite?), framför en vägg som min lillebror målat.

 

2 tankar om “En resa och springförhoppningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s