Vackert vitt

Hej på er! Just nu är jag ju ”hemma” i Dalarna och här, här är det så  sjukt vackert att en nästan storknar. Allt är vitt och frostigt, träden är täckta med glittrande rimfrost och snön knarrar under fötterna på en när en går. Enda nackdelen är väl att det är himla kallt också, men det är ett pris jag kan betala för att få vila ögonen på detta (förresten sitter jag mest under ett täcke i soffan och håller mej varm)

Hur som helst, tänkte att ni skulle få ta er en titt på mina vinteromgivningar här. Så varsågod, ett gäng bilder som jag huttrande knäppte tidigare idag:

hemma2

hemma1

hemma4

hemma3

hemma5

Fint va? Här står förresten sparken som jag tog ut från förrådet igår, det har ju inte varit något vidare före tidigare. Nu känner jag att jag minsann måste hinna med en sparktur innan jag åker hem. Tror jag skrivit om det förut? Att jag tycker det är lite spännande att åka spark: Superhärligt när det är bra före och en susar fram, mindre kul när det plötsligt dyker upp en sten och allt bara tar tvärstopp.

Har ni det lika vintervitt och iskallt hos er?

12 tankar om “Vackert vitt

    • Ja, det smälter för fullt här också :/ Hade gärna haft lite mer vit vinter. Hoppas det kommer några flingor snart 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s