Söndag och semlor

Godmorgon! Ja, jag vaknade faktiskt bara för en liten stund sedan,  jag har bara lämnat sängen för att tassa upp och koka lite kaffe, men nu sitter jag här igen under täcket, bloggar och blickar ut på det vinterulliga landskapet. Snart ska jag gå upp och äta frukost, sedan blir det en liten promenad för att gå och handla semmelingredienser -Mamma fick den briljanta idén till semmelbak och jag bangar så klart inte för det.

Imorgon bär det av hemåt igen, men först alltså: frukost, promenad och semmelmys. Helt okej söndag om en frågar mej! Vad ska ni hitta på idag?

sol

 

 

8 tankar om “Söndag och semlor

 1. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska hitta på idag… Varit vaken i flera timmar men ligger fortfarande kvar i sängen och läser bloggar och dricker kaffe. Min nya klocka som mäter aktivitet jämt och ständigt har redan två gånger pipit och sagt ”Det är dags att röra på sig!”. Lyssnar inte på det örat…
  Ha en fin söndag!

  Gilla

  • Haha, näe, vilken fräck klocka! Älskar att du också är sån, ligger kvar i sängen och tar det lugnt. En kan lätt få för sej att alla studsar upp vid 7 och går på utflykt annars 😀

   Gilla

 2. Mm vad gott med hemgjorda semlor! Jag åt semla i går men det var köpe… Annars har jag åkt skidor idag och förbränt ungefär en stor pizza så borde verkligen vara värd semla idag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s