Finfin läsning och lyssning gånger 3

Söndagskväll, vilsam och en uppladdning inför veckan som kommer. Kanske sitter du som jag och slösurfar lite i jakt på något spännande att läsa? I såna fall tror jag att jag kanske kan bidra! Här är ett gäng bra länkar jag samlat på mej under veckan (och tidigare). De innehåller livsval, att sätta värde i det en gör och intervaller  -En salig blandning alltså. Varsågod, här kommer..

IMG_8070

-Jag börjar med något som ju faktiskt inte är läsning utan lyssning. Har du inte lyssnat på Saras podavsnitt i Träningsglädje Talks: ”Vad ska alla andra tycka?” så tycker jag att du ska göra det. Det handlar om det där med att följa sina drömmar fast de kanske inte ser ut exakt som alla andras och också det svåra med att välja en annan väg, hur andras kommentarer och frågor ibland skaver trots att en vet att en lever det liv en vill leva.

Perfekt, peppande lyssning om du liksom jag, är en tvärt emot-person, eller för all del, vill förstå dej på en sån person 😉

 

-”Att våga sätta värde på det man gör” är ett viktigt, intressant inlägg av Jonna Jinton. Det handlar, precis som det låter, om att värdesätta det en gör, ta betalt och tacka nej, speciellt inom kreativa branscher så som hantverk och blogg. Det är inte alltid helt lätt när det ibland förväntas att en ska göra saker för att ”du tycker ju ändå det är så kul”.  Läs förresten också detta inlägg: ”Priset på ett par vantar” från bloggen ”Queen av Kammebornia” för att få insikt i hur undervärderade kreativa yrken kan vara.

 

-Och så lite spring så klart, detta är ju trots allt mest en löparblogg. Ida/Träningsblogga frågade för ett tag sedan efter sina läsares bästa intervallpass och fick en hel hög som svar. Hon sammanställde alla i en lista (hur bra? Superbra!), bara för dej att blanda och plocka om du är sugen på intervaller!

2 tankar om “Finfin läsning och lyssning gånger 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s