Sen söndag och chokladchia

God förmiddag…eller ehm, mer eftermiddag kanske? Den här personen sov nämligen till klockan 11.00 idag och har inte riktigt kickat igång den här söndagen än, och skulle därför helst säja ”godmorgon”. Ja,ja, sovmorgonen var så skön och helt klart värd några förlorade dagstimmar.

Hitills har jag egentligen bara hunnit äta frukost -Men vilken frukost sen! Jag förberedde en chiapudding igår, gjord på chokladhavremjölk (smakar chokladboll) och toppade den sedan med mangosås (fryst mango mixad med lite honung). Skulle nog faktiskt säja att det blev en av de bästa chiapuddingarna jag ätit (och ja, jag verkar vara på väg in i en chiaperiod igen). Frukosten avnjöt jag sedan i min ensamhet vid mitt lilla köksbord, åt länge och funderade på saker och ting, typ träning och blogg och allt däromkring -Såna stunder alltså, de är guld värda för mej, att bara få sitta, tänka ikapp och ha det härligt.

Apropå såna stunder förresten: Jag har verkligen en sån period nu, då jag är så otroligt tacksam för det lilla. Jag njuter verkligen av allt jag har och tar det lugnt. Andra perioder kan jag vara rastlös och vilja att det liksom ska hända något mest hela tiden. Men inte nu, nu embracear jag verkligen mitt liv och suckar förnöjt över småsaker. Rätt härlig känsla ändå. Ska verkligen försöka hålla fast vid den!

frukost2

11 tankar om “Sen söndag och chokladchia

 1. Jag är också inne i en chia-period 🙂 Det blir oftast en blandning av frön, vaniljpulver och mandelmjölk. Men även en mixad blanning av frön, kvarg, bär, som får stå under natten.
  Jag har lite ont av att den är så kall så jag har börjat köra den några varv i micron och jag gör detsamma med jordgubbarna. Så himla gott när det är lite ljummet.

  Gilla

  • Vad roligt att få höra dina varianter 🙂 Mm, ja, det är ju det där med kall mat när det är ruggigt ute- Ibland vill en bara ha något varmt.

   Gilla

 2. Ping: Spring, chia och mål - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s