Frukost till lunch och Jabba the Hutt

Hörrni, sorry att det blir lite mycket frukost här på bloggen just nu, eller, tekniskt sett är inte detta min frukost utan lunch, men ändå. Ni förstår, om jag var en ångvält igår, så är jag mer Jabba the Hutt idag, svullen och dan med den mentala kapaciteten av en guldfisk ungefär. Men ge mej ett par dagar så är jag mej själv igen! MVH/rutinerad

frukostlunch1

 

Men frukostlunch var det ja! Ibland tycker jag att det är så himla smidigt att äta frukostmat till lunch. Säj att en vill äta någorlunda nyttigt men, som jag nämnde ovan, har den där guldfiskskapaciteten på hjärnan och helt enkelt inte kan komma på något (typ sådär så att en går till kylskåpet, stirrar tomt på en morot, stänger och upprepar proceduren en gång i kvarten): Då är det skönt att luta sej mot den gamla, goda frukosten. Idag blev det en skål med yoghurt, kokos, chiafrön och mango (mmmm…mango) och..

frukostlunch2

mina egenbakade knäckebröd som jag delade med mej av receptet på igår -Testa dem! De blev verkligen drömgoda och väldigt mättande tack vare sojamjölet.

chlorella

Sen boostade jag också kroppen med lite extra chlorella. Jag tror mej faktiskt märka att det hjälper lite mot min pms. Även om jag fortfarande går igenom stadierna ”ångvält” och ”Jabba the Hutt” så tycker jag att jag blir en kanske lite mindre ångvält, typ en minimodell (någon slags hemmafixarmodell kanske?) och en bebis-Jabba. Dessutom så känns det att jag fyller på med mineraler. Jag svettas ju enormt den här tiden på månaden och det brukar i sin tur medföra myrkrypningar i benen (misstänker att detta beror på någon slags mineralbrist) och nu, när jag druckit chlorella regelbundet i -…hm… kan det vara en månad – så har det faktiskt försvunnit *peppar, peppar*.

Ni då? Hur mår ni idag? Kvicka och glada eller mer Jabba the Huttig:a som jag?

 

12 tankar om “Frukost till lunch och Jabba the Hutt

  1. Kvick som attan men en aningens förvirrad som kommer till möten en dag i förväg och får åka kommunalt över halva stan. Visserligen ett normaltillstånd för men ändå.
    Peppra vidare med frukostförslag du! Jag blev sugen att prova din chokladbollschia. Jag avskyr chiapudding annars, kämpade som attan för att försöka bli vän med den där skumma grodyngelskänslan av fröna. Men chokladboll är gott. På tal om det och havremjölk är hederlig varm choklad på havremöjlk som att dricka delicatobollar!

    Gilla

  2. hörru, sluta be om ursäkt nu. bara kör på: med frukost till lunch eller middag till frukost eller tystnad eller dalarna eller vad som. vi hänger ju på ändå! :-p

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s