Onsdag i köket

Hej, hej onsdag! Idag har jag ockuperat köket för att testa lite olika grejer. Jag är inne i en sån period nu, där jag vill fixa och experimentera med mat. Det är faktiskt väldigt just periodiskt, det där med matlagandet, för mej. Ibland hänger jag på Pinterest och letar inspiration och recept hela tiden, för att sedan ivrigt prova massor med nya grejer. Sen dyker det upp en period av stiltje och ”-VAD äter man egentligen?”. Jag antar att sånt där kanske har och göra med hur mycket utrymme en har i hjärnan för ändamålet just då? En å andra sidan tycker jag att det är terapi att fixa i köket.

charlotta

Idag har jag hitills fått ihop glutenfria, lite extra ”proteiniga” hamburgerbröd. De ser väldigt lovande ut så om de är goda ska ni få receptet! För en gångs skull har jag faktiskt skrivit ned det ordentlig, annars brukar jag vara en höftare av stora mått. Tanken är att vi ska testa dem till middag idag tillsammans med någon slags bönburgare jag ska slänga ihop, kanske lite cole slaw också? Vi får se.

Nej, nu ska jag fortsätta mitt stökande och göra en granola tror jag. Och så de där bönburgarna då. Här är en sneak peek på hamburgerbrödet så länge -Haha, förresten, har ni sett att det realativt ofta skrivs ”sneak peak”? Här är en rolig bild på det temat!

hamburgerbröd

 

6 tankar om “Onsdag i köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s