Bloggar om hälsa -Häng med oss!

Jag har ju då och då, speciellt vid temainläggen jag skriver varje vecka, refererat lite diffust till ”bloggnätverket”. Nu har detta bloggnätverk gått live och äntligen fått ett ordentligt namn. Låt mej presentera:”Bloggar om hälsa”. Vi består av ett gäng passionerade, träningsbloggande kvinnor som nätverkar och gör grymma saker tillsammans. Jag skattar mej lycklig för att jag funnit just dessa individer för de är verkligen fulla med power, inspiration, pepp, klokhet och glädje allihop. Tillsammans har vi byggt något riktigt, riktigt bra, något som vi är mycket stolta över.

Nu kan också du följa oss, ta del av träningstips inom olika genrer så som löpning, crossfit, cykel, yoga och mer. Det kommer också att finnas massor med kostinspiration, recept och annat kul.

Du hittar oss på både Facebook (facebook.com/bloggaromhalsa)och Instagram (@bloggaromhalsa). Klicka in, följ och gilla så lovar vi att bjuda på riktigt bra innehåll! Under hela denna vecka presenterar vi oss på facebooksidan så är du nyfiken på vilka vi egentligen är så är det ett hett tips att följa oss där.

 

bloggarna_1000px

Bild och design: Emma Hällbacka

6 tankar om “Bloggar om hälsa -Häng med oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s