Spring, chia och mål

Jag tänkte helt enkelt: ”Varför bryta en god vana?” och gav mej ut och sprang även denna förmiddag! Ja, jag tänker alltså inte börja springa som en dåre varje dag, men en sån här liten kortis, innan dagen drar igång på riktigt, det vill jag i alla fall få till några gånger i veckan. Det känns som om jag vaknar på ett annat sätt när jag springer? Som jag liksom kommer ur sengångar-mode lättare -Risken finns att jag hänger kvar där hela dagen annars. Jag har haft teorier om att det kanske är mitt låga blodtryck? Att jag mår extra bra av att pumpa igång cirkulationen och ge hjärnan blod. Fast egentligen är det nog inte så konstigt eller avancerat: Det är väl bara de gamla, goda, hederliga endorfinerna som sätter in.

Det var dock inte så himla mysigt väder idag: Kallt, blåsigt och duggregn. Fast om en ska säja något bra om sånt väder så är det väl att en känner sej extra duktig efteråt. Extra gott var det också att sätta tänderna i (eh.. sätter en verkligen tänderna i chiapudding?) min chokladchiapudding -Ni vet, den här som smakar chokladboll. Jag är besatt av den just nu, speciellt med mango ovanpå. Tycker chiapudding är ett sånt himla bra efter träningsmål också: Redan förberett i kylen när en kommer in, redo att ätas, mättande och fullt med bra grejer.

afterrun2

Funderar förresten vidare på det där med mål? Måste bena upp lite: Vad vill jag, hur vill jag att min träning ska se ut, vad är viktigt för mej, när mår jag som bäst? Sen är det väl bara att hitta ett passande mål som matchar alla de kriterierna tänker jag. Plättlätt…Eller inte..? Kärt besvär dock!

afterrun3

Vad är det roligaste mål du satt upp för dej själv och sedan genomfört? Fiskar inspiration här 🙂 Även om mål är högs individuella så kan ju andras peppa och ge en (mej) idéer!

 

4 tankar om “Spring, chia och mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s