Snabb lunch: Lunch bowl

Är du som jag, en sån som jobbar hemifrån? Eller så kanske du pluggar eller bara är hemma idag helt enkelt. Då vet en ju hur det kan bli så här vid luchtid? Jag vet inte hur ni gör hemma men här brukar det bara bli så att vi gör ett lagat mål mat om dagen: middagen. Innan dess är det matlåda som gäller för Daniel och jag, jag är här hemma med en hjärna som ofta är utan någon lunchinspiration, en mage som börjar knorra vid klockan 13 och vill ha något snabbt. Då är lunch bowl perfekt!

lunchbowl3

Vad du gör är att du helt enkelt länsar kylskåp och skafferi. I huvudet har du dessa hållpunkter: Knaprigt, mjukt, protein, bra kolhydrater, något salt, något sött -Det brukar nämligen borga för en riktigt bra lunch bowl. Som denna som innehåller: Mango, oliver, fetaost, broccoli, sojabönor och lite risnudlar. Ovanpå har jag strött solrosfrön för att få till den där knaprigheten.

lunchbowl

Detta är så bra för att, Ett: Du får supersnabb lunch,  Två: Det blir en nyttig lunch som håller dej nöjd längre och Tre: Du kan göra slut på rester och slattar som kanske annars blivit gamla.

Här har jag förresten skrivit om lunch bowl förut, då såg den lite annorlunda ut. Sara/Träningsglädje har också fixat ett par lunch bowl:ar -Kika in för inspo, ni kommer märka att en kan blanda lite vad en vill!

Vad brukar du äta om du vill ha en snabb lunch?

5 tankar om “Snabb lunch: Lunch bowl

    • Oh, ja, bananpannkakor! Mmm.. Hm, nu var det ett tag sedan jag åt det. Kanske har du med din kommentar sänt mej ned i bananpannkaketräsket igen`:-o Fast det är ett fint träsk att vara i så klart! 🙂

      Gilla

  1. Ping: Dinnerbowl - Victoria Karlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s