Fredagslänkkärlek

Så inträdde den behagliga fredagskänslan i kroppen igen! Jag känner mej så himla nöjd och glad, verkligen redo för en skön helg. Det har hänt så bra grejer i veckan: Träningen flyter, vi har starta upp Bloggar om hälsa på riktigt, och det med besked med nästan 600 likes på facebook i skrivandets stund -Känner mej så tacksam över att vara omgiven med så fina, peppande människor. Kolla bara på de här inläggen från nätverksmedlemmar:

–> Anna skriver om faran med när träningen endast blir en väg till den perfekta kroppen. Älskar citatet i texten: ”Låt inte kroppen vara målet, låt kroppen vara utövaren

–>Det här inlägget av en annan Anna gjorde mej så glad: Tio bilder som gör mej glad

–> Eller Victorias otroligt välgjorda serie om livsstilsdesign.

charlottaholding1

Själv önskar jag mej som vanligt lugn av helgen. Och löpning. Och yoga. Och tid för blogg och fotande. Möjligen ska jag klä om de där stolarna också, de som jag sa att jag skulle fixa för flera veckor sedan…eh..

Jaha, om en skulle ta och snöra på sej löparskorna då? Ute singlar snöflingorna försiktigt ned så jag tror att det kan bli en fin löptur. Eller så börjar det störtsnöa, sånt har ju hänt förut om en säjer. En gång var jag ute och sprang i värsta snöstormen. Med glasögon. Måste ha sett så himla märklig ut: En halvblind, lufsande, pulsande, dyblöt snögubbe. Men vilken kämpe en känner sej som ändå, såna rundor!

charlottaholding2

6 tankar om “Fredagslänkkärlek

    • Haha, men jag förstår det: Famlande snögubbe, säkert med glasögonen på sned, är en typiskt sak att skratta åt tänker jag 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s