Till er på alla hjärtans dag

allahjärtans

Kärlek till er på alla hjärtans dag (och alla andra dagar): För att ni läser, för att ni kommenterar, för att ni är så himla kloka och bra människor som inspirerar mej och ger mej en massa nya insikter!

Hur är det med er? Är ni ihärdiga alla hjärtans-firare eller tar ni det lite mer soft? Jag har egentligen inga speciella förväntningar på den här dagen (fast rosor har jag faktiskt fått). Jag tycker det är lite synd om den bara, synd att den ska bli så utskälld. Det är väl klart att alla fattar att en kan visa kärlek alla andra dagar också, men en extra dag till kärlek, det kan väl inte vara dåligt? En behöver ju inte göra den till en konsumtionsdag heller, en gör den bara till precis det en vill. Ungefär så tycker jag!

4 tankar om “Till er på alla hjärtans dag

    • Äsch, inte löjligt: Jag tänker att en får göra precis som en vill, fira eller inte. Vill någon klä in hela hemmet i rosenblad för att de tycker att det är härligt, då tycker jag bara att det fint för dem 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s