Vad-listan

Den här listan som har ursprungskvinna Underbara Clara har jag sett dyka upp här och var, bl.a hos Elna och SaraJag gillar ju alltid listor men den här gillar jag nästan lite extra. På något sätt tycker en sej få en lite djupare inblick i personen bakom, styrkor och svagheter, när de svarar på frågorna.

Tänkte att jag inte ska vara sämre själv så här kommer min VAD-lista (jag har ju ändå egovecka och allt):

 

Vad stressar dej? För mycket planer på samma dag eller vecka. Jag behöver återhämtningstid emellan. Och att packa.

Vad ska du göra ikväll? Hm.. vardagskväll.. Se något avsnitt av någon serie och yoga lite kanske (fick verkligen mersmak igår).

Vad är svårt? Att jobba hemifrån och inte börja koncentrera sej på disk, tvätt och dammsugning istället. Att bara stänga av. Att inte få dåligt samvete för allt precis hela tiden.

Vad är lätt? Att känna tacksamhet för det jag har.

Vad blir det för middag idag? Det har jag faktiskt inte tänkt på än? Säkert linsgryta eller någon wok av något slag (hej 90-tal!)

Vad vill du göra mer? Jobba ännu mer med att nätverka, bygga på det -Så kul!

Vad går du igång på? Idéer, driv och kreativitet. När andra och jag själv är på det sättet så att en känner att det inte finns något stopp. När en bygger varandra.

Vad gråter du av? Hehe, massor! Jag gråter mycket, det är nog mitt sätt att släppa på stress och frustration. Det kan vara lite olika: Allt från orättvisor, att människor inte bara kan vara snälla när det är absolut enklast i världen och typ tv-reklam.

Vad gjorde dej arg senast? Alltså, det som gjort mej mest arg på senaste tiden är jäkla dum, vidrig rasism. Folk som har noll källkritik och samtidigt är så himla säkra på sin sak.

Vad åt du senast? Chiapudding med banan och mango.

Vad är fånigt? Människor som tror att de måste hävda sej i precis alla situationer. Som måste sätta sej på höga hästar och låta viktiga fast en fattar att de inte nödvändigtvis har täckningen för det.

Vad är gott? Just nu crave:ar jag färska vårrullar eller sushi!

springerochtrimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s