Soffhängshelg och bloggnamnbyte?

Jisses vilken trött helg det blev! Jag vet inte vad som hände, men inatt lade jag minst 12 timmar på sömnkontot? Fast jag har någon liten sjuka i kroppen som varken vill bryta ut eller gå över, det kanske är det? Men sån har alltså hela min helg varit: långa sovmorgnar och soffhäng, inte mycket action och ingen träning alls. Det är knappt att jag har stuckit ut näsan ens. Men så får det vara. Jag antar att det behövdes. Det är skönt i alla fall, att jag inte får någon som helst dåligt träningssamvete. Jag är liksom helt ok med att det blir lugnt ibland. Eller, lite dåligt samvete ändå kanske? Drömde nämligen  att mitt Bloggar om hälsa-gäng tyckte att jag skulle byta bloggnamn eftersom jag aldrig sprang 😀

Jag hoppas att den hjälpt i alla fall, denna lugna helg. Att jag ska vakna pigg imorgon. Är väldigt sugen på att springa nu, eller i vilket fall som helst, bara komma ut. Det känns som om en dammar igen lite när en sitter inne för länge. Dessutom har jag mitt i denna stillhet lyckats knäcka till min axel (HUR?) och är alldeles öm. Det känns som att den är i behov av lite cirkulation.

Vad har ni gjort i helgen? Tränat något eller hängt i soffan som jag?

jag1

 

4 tankar om “Soffhängshelg och bloggnamnbyte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s