Kroppsboost!

Nehepp, jag känner mej inte så vidare värst mycket piggare idag. Typiskt. Ska försöka komma ut på en promenad i solen dock, det kan nog hjälpa tänker jag. Annars så har jag gjort mitt bästa för att boosta kroppen så mycket jag kan med hjälp av en grön smoothie bowl som innehöll det mesta av nyttigheter jag kunde hitta i skafferi och frukstskål, d.v.s banan, apelsin, chlorella, kokosolja (superbra för mättnadskänslan), chiafrön och spenat. Sedan toppade jag med extra chiafrön, solrosfrön och äpple -Gott blev det!

Hur det än är, vare sej det hjälper eller inte så kan jag tycka att det i alla fall ger en psykologisk kick att äta något nyttigt när en känner sej ur fas. Något som liksom känns som om det innehåller bra byggstenar och hjälper kroppen snarare än stjälper.

smoothiebowl2

smoothiebowl1

4 tankar om “Kroppsboost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s