Katastrofen i en borttappad kalender

Den här personen känner sej lite låg, trött och tom idag. Det är hormonerna som spökar igen tror jag (i kombination med någon diffus sjukdomskänsla). Det är lite svårt att hänga med eftersom varje månad inte ser exakt lika ut för mej. Ibland är det väldigt milt, ibland värre, ibland helt överjävligt. Dessutom har det som inte fick hända hänt: Min period-tracker slutade fungera! Ni som inte har några större problem med pms och svängningar kanske tänker: ”Men vad då? Big deal, skaffa en ny!”. Ni som har samma problem som jag inser KATASTROFEN i detta. Den där appen är en trygghet som har år av hormonhistoria i sej. När en känner sej på ett visst sätt så är det väldigt skönt att kunna gå tillbaka för att se: Jaha, det är bara pms. Jag håller alltså inte på att bli deprimerad eller gå in i väggen. Just nu känns det istället som jag svävar i ett vakuum av ovisshet. Funderar starkt på att gå old school med hederligt papper och penna -Där får en minsann inga skumma felmeddelanden!

Som vanligt så känner jag mej som en så himla trist person när jag skriver om min pms, tänker att jag kanske skulle skoja till det lite, skriva om det på något kul sätt? Men vet ni: Det är inte så himla lätt att ”skoja till det” när hjärnan går på halvfart (ni skulle bara veta hur många gånger jag stavar fel och skriver samma mening flera gånger) och världen är grå och en känner sej som den minst skojiga på planeten. Så.. Jag struntar i det helt enkelt! Tänker att världen behöver detta också. Alltid är det någon som känner igen sej och kan finna tröst. Eller någon som bara: ”-Haha, så där miserabel är i alla fall inte jag. Hurra!”<–Kolla, nästan lite skoj ändå. Heja mej.

charlottah

 

2 tankar om “Katastrofen i en borttappad kalender

  1. Okej, jag erkänner. Lider inte av PMS. Men eftersom jag trillar ner i depressionshålet med jämna mellanrum har jag ändå full förståelse! Försöker därför skicka lite kärlekspepp!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s