Turbulent torsdag

Puh, vilken turbulent dag det blev idag! Dagen började förvisso som vanligt men när jag varit uppe ett tag märkte jag att Agnes -Ni vet vår stora, gula hankatt och min ögonsten – betedde sej väldigt märkligt när han skulle gå på lådan. Han satt superlänge på en låda, provade en annan och till slut skvätte han pyttelitet på golvet. Där insåg jag att det var läge att ringa veterinären eftersom det tydde allt för mycket på urinsten (ett livsfarligt tillstånd för katter). Jag fick även lov att släpa upp stackars Daniel, som nattjobbat, ur sängen och sen begav vi oss till veterinären med en rätt förvånad och lite rädd Agnes.

Väl där konstaterades det att det nog snarare rörde sej om en inflammation i urinblåsan och Agnes blev ultraljudad, lyssnad på och stucken -En ordentlig genomgång med andra ord. Nu är vi alla hemma med en påse mediciner åt Agnes och jag kommer nog att ägna resten av kvällen åt att stalka honom när han går på lådan -En har inte roligare än en gör sej vet ni! 🙂

Själv är jag alldeles slut. Agnes har jag haft sen han var en några dagar gammal kattunge och hans mamma inte ville ha honom. Jag födde upp honom med nappflaska och han och jag är i det närmaste oskiljaktiga sedan dess. Jag är verkligen livrädd för att förlora honom. Agnes heter han förresten för att min pappa tog miste och trodde att han var en liten tjej. När vi insåg missen (haha) så lystrade han redan så bra till Agnes att det inte kändes lönt att byta.

När vi var på väg från veterinären ringde förresten min telefon. Det visade sej vara en journalist från Aftonbladet mat och vin, som ville fråga lite kring ett inlägg jag gjorde om lunch bowl. Lite förvirrad blev jag p.g.a otroligt fokuserad på misse, men här är i alla fall resultatet av vårt samtal: ”Senaste trenden – Fixa en lunch bowl

Det var min dag det! Vad har ni gjort?

jagsol

15 tankar om “Turbulent torsdag

    • Haha, ja. Både han och jag är besvärade…En å andra sidan har jag aldrig blivit så glad över att se någon kissa 😀
      Ja, aftonbladet var jättekul tycker jag 🙂

      Gilla

  1. Ping: Lördag! - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s