Lördag!

Hej lördag! Jisses, katt-incidenten tog verkligen på mej. Hela dagen igår var jag helt utmattad: Ni vet? Anspänning och sedan lättnad kan göra det med en. Jag vet att vissa tycker att det låter knasigt. För en katt liksom? Men jag vet också att ni är många, många som förstår exakt.

Han är i alla fall bättre nu, lillkillen! En aning förvånad över uppmärksamheten han får när han går på lådan dock: Två människor med orolig uppsyn står och smyger på honom för att sedan rusa fram och titta på resultatet (sorry, för mycket information kanske?) Liiite komiskt är det ändå 🙂

Idag har vi inte så himla mycket för oss här hemma, jag laddar mest för att förhoppningsvis åka till Dalarna imorgon (om Agnes håller sej på bättringsvägen). Kanske rotar jag ändå fram de där skidorna när jag väl är där. Vi får se?

tulpan

2 tankar om “Lördag!

    • Vilken pärs. Förstår verkligen att du var slut. En spänner sej ju så när en är orolig, och nervös och sen, när en slappnar av, då är det som någon drämt en klubba i huvudet på en.
      Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s