Dalavecka!

Hej vänner! Igår kämpade jag mej på ett tåg fyllt med skidor och åkte mot Dalarna. Och visst, det är lite jobbigt när varenda packutrymme och hylla är fyllda till bredden med skidutrustning, men samtidigt tycker jag att det är lite mysigt att dela tåg med ett gäng Vasaloppsåkare. En känner liksom peppen, förväntningarna, nervositeten och glädjen i hela vagnen. Vasaloppsåkarna hade naturlugtvis destination Mora och Sälen, men jag, jag hoppade av i Leksand.

Nu är jag hemma hos mamma och kommer vara här tills på lördag. Sen åker jag till Falun och firar min bror som fyller år -Härligt! Mitt enda problem är att jag glömt mitt modem hemma så är i det närmaste internetlös förutom på telefonen då. Får försöka lösa det för det här mobilknapprandet gör mej faktiskt lite galen. Vet att ni är en del som nästan alltid bloggar från mobilen. Min enda fråga: HUR står ni ut? 😀

tulpaner

10 tankar om “Dalavecka!

 1. om du glömt modemet hemma, kan du inte dela surf från telefonen? jag bodde tre månader utan annan surf än just från min telefon – som jag delade till min Macbook. den surfpotten tog märkligt nog aldrig slut…

  Gilla

  • Grejen är att det fungerade finfint med min gamla telefon. Den nya vägrar datorn att hitta? Men ska göra ett försök igen tror jag. Ja, det räcker märkligt länge. Trodde det skulle säja slurp och att mobilsurfen skulle ta slut på ett kick när jag gjorde så förut, men det höll sej ju hur bra som helst 🙂

   Gilla

 2. Åh, bloggar aldrig från mobilen. Får krupp direkt jag öppnar wordpressappen, så nej nej.
  Hoppas att du hittar på något bra, för jag vill inte behöva klara mig utan dina inlägg 😉
  Ha det fint i Dalarna!

  Gilla

 3. Jag tycker att det finfint att blogga från mobilen!! Kanske beror på att datorn konstant är upptagen av någon som vill kolla på fotboll hela tiden 🙂
  Det är ju klart bäst att sitta vid en stor skärm med stora tangenter!!

  Gilla

  • Jag tycker det blir så svårt med överblick på mobilen. Kan iof bero på att jag har en mobil som börjar bli trött, har krossad skärm och är omöjlig att stänga av knappljudet på 😀

   Gilla

 4. Under jullovet testade jag att blogga från mobilen ett par gånger men huj så svårt det var. Inget för mig! Ha det gott i Dalarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s